Jag är riktigt nöjd över min nya friluftsjacka

Välkommen, välkommen! Vad kul att se dig här, det gläder mig verkligen att ni är så många som är läser mina inlägg och visar ett stort intresse för det. Jag har hört era önskemål och kommer därmed skriva ett inlägg där jag tipsar om ett företag som jag varit i kontakt med. Jag var i kontakt med företaget Arukimasu för att jag var intresserad av deras kategori friluftsjackor herr.

Det här är ett företag som är väldigt nytt för mig då jag aldrig har hört talas om dem förut, jag är dock väldigt glad att jag nu vet om dem och deras produkter. Jag är en riktig naturälskare och spenderar mycket av min fritid ute i naturen med min hund, vi går på långa promenader och upptäcker nya ställen tillsammans. När vi var ute på en tur i skogen för några veckor sedan märkte jag dock att min jacka hade gått sönder i dragkedjan, vilket gjorde att jag inte kunde stänga den. Det fick mig att söka efter företag som kunde erbjuda friluftsjackor för herr, det var då jag hittade Arukimasu. Jag såg deras utbud och kände direkt att de hade produkterna för mig, deras produkter är väl anpassade för människor som spenderar mycket tid utomhus i naturen precis som jag. Jag kände även att det var ett rimligt pris så jag valde att köpa en jacka av dem, endast några dagar senare fick jag hem den. Den satt som en smäck, vilket även fick mig att köpa ett par byxor av dem samt en keps och ett skärp. Jag använder deras kläder näst intill varje dag och är så otroligt nöjd över mina köp, därför vill jag verkligen tipsa om dem och deras friluftsjackor för herr till alla andra naturälskare där ute.

Du gillar kanske också...