Ett underbart bed and breakfast på Tjörn

God morgon och varmt välkommen till mig och ett nytt inlägg här på bloggen. För att börja den här dagen på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg, och det ska handla om Pilane Bed and Breakfast. Det är ett bed and breakfast på Tjörn som jag och min pojkvän har besökt ett par gånger.

När jag träffade min pojkvän för några år sedan var det nästan som att träffa mig själv i manlig form, vi är så lika och jag älskar det. Det gör att vi har många liknande intressen och vi ser likadant på många saker i livet, vilket jag tycker är helt underbart. Att vara ute i naturen är en av de saker vi har gemensamt, vilket gör att mycket av vår fritid spenderas i just naturen. För lite mer än ett år sedan skaffade vi en hund tillsammans, hon får alltid följa med oss på våra naturäventyr och hon fullkomligt älskar det. Jag skulle nog säga att det är hennes förtjänst att vi upptäckte detta bed and breakfast på Tjörn, utan henne hade vi kanske inte hittat det. Hon gillar nämligen inte att åka bil för länge så under vår första semester fick vi leta efter ett ställe i närheten som även var hundvänligt och hade nära till naturen. Det var då vi hittade det här underbara stället, vilket jag idag tackar vår hund för. Sedan den sommaren har vi åkt tillbaka under varje semester, och varje semester har varit helt underbar. Vi har tillsammans med hunden kunnat utforska Tjörn och dess härliga natur, det har nog faktiskt blivit ett av mina favoritställen. Därmed skulle jag vilja råda er att också åka dit och utforska vad de har att erbjuda för just dig, om ni ska bo över kan jag verkligen rekommendera detta bed and breakfast på Tjörn. 

Du gillar kanske också...